Tänään valmistui 23 uutta hätäkeskuspäivystäjää – Hätäkeskuslaitos onnittelee ja toivottaa tervetulleiksi töihin

18.12.2020 12.28
Uutinen
Kuvassa ruusukimppu

Perjantaina 18.12. vietettiin Pelastusopiston valmistujaisjuhlaa, jossa 23 henkilöä sai hätäkeskuspäivystäjän tutkintotodistuksen. Hätäkeskuslaitoksen johtaja Taito Vainio toivoo kaikkien valmistuneiden hätäkeskuspäivystäjien hakeutuvan töihin Hätäkeskuslaitokseen.

"Olen iloissani ja ylpeä siitä, että Suomessa on nyt 23 uutta hätäkeskuspäivystäjän tutkinnon suorittanutta. Olette opiskelleet Pelastusopistossa puolentoista vuoden ajan, ja nyt olette valmiita aloittamaan tärkeän ja merkityksellisen työn Suomen turvallisuuden eteen. Toivon, että teistä jokainen hakee töihin Hätäkeskuslaitokseen. Me tarvitsemme ja koko Suomi tarvitsee teitä."

Hätäkeskuslaitoksessa on tällä hetkellä avoinna jopa 32 hätäkeskuspäivystäjän työpaikkaa, joten kaikki nyt valmistuneet hätäkeskuspäivystäjän tutkinnon suorittaneet voivat hakeutua suoraan töihin. Hätäkeskuspäivystäjän vakituisia tai määräaikaisia työpaikkoja on avoinna Keravalla 12, Turussa 11, Oulussa ja Porissa neljä ja Vaasassa yksi. 

"Valmistuneiden hätäkeskuspäivystäjien määrä ei riitä poistamaan henkilöstövajettamme, joten toivomme myös meiltä pois lähteneiden hakeutuvan meille takaisin töihin. Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme työhyvinvointia, ja haluamme olla henkilöstöstään huolta pitävä, hyvä työnantaja. Meille kannattaa hakea töihin", Vainio sanoo.

Hakuaika 32:een avoimeen hätäkeskuspäivystäjän virkaan tai määräaikaiseen virkasuhteeseen päättyy 21.12. klo 12.00. Työt alkavat 11.1.2021 kolme päivää kestävällä perehdytyksellä.

Pelastusopisto järjesti virtuaalisen valmistujaisjuhlan perjantaina 18.12. Hätäkeskuspäivystäjän tutkintotodistuksen sai 23 henkilöä

Hakuaika seuraavaan hätäkeskuspäivystäjien koulutukseen on juuri nyt auki ja jatkuu 8.1. saakka. Kaikki Hätäkeskuslaitoksen avoimet työpaikat löytyvät valtiolle.fi-palvelusta.
 

Henkilöstö Koulutus Palkitsemiset Viestintä