Vierailupyyntö Hätäkeskuslaitokselle

Hätäkeskuslaitoksella on oma roolinsa turvallisuuspalvelujen tuottajana. Suomessa toimivien hätäkeskusten toimintamalli on myös kansainvälisesti tarkasteltuna ainutlaatuinen. Meille on tärkeää tehdä tiivistä ja saumatonta yhteistyötä eri turvallisuusviranomaisten sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin. Yksi osa tätä yhteistyötä on vierailut Hätäkeskuslaitokseen.

Vierailut on tarkoitettu vain viranomais- ja yhteistoimintatahoille. Emme valitettavasti voi ottaa vierailulle yksityisiä henkilöitä.

Lomake käyttää CAPTCHAa. Jos et ole hyväksynyt evästeitä, voit lähettää hakemuksen  sähköpostitse.

Vierailupyyntö

Hätäkeskuslaitos käsittelee kaikki vierailupyynnöt ja päättää pyynnön mahdollisesta hyväksymisestä. Hätäkeskuslaitoksesta ollaan yhteydessä vierailun anojaan tarkempien lisätietojen osalta. Vierailijoiden on varauduttava henkilöllisyyden tarkistamiseen ja annettujen ohjeiden noudattamiseen vierailun aikana.

Vierailupyyntö sähköpostilla

Suosittelemme lähettämään lomakkeen salatulla sähköpostilla, koska se saattaa sisältää henkilötietoja. Lataa vierailupyyntö pdf:nä ja rekisteröidy osoitteessa: https://securemail.112.fi, jonka jälkeen saat sähköpostiisi linkin salatun sähköpostin lähettämistä varten.

Täytettävä vierailulomake (pdf)