InvestisIframe on hetkellisesti pois käytöstä.
InvestisIframe on hetkellisesti pois käytöstä.

Uratarinoita Hätäkeskuslaitokselta

Hätäkeskuspäivystäjä Veena Särkinen

Veena kannustaa hätäkeskuspäivystäjän urasta haaveilevia hakemaan rohkeasti koulutukseen ja lähtemään avoimin mielin opiskelemaan uutta uraa yhteiskunnallisesti merkittävälle alalle.

Henkilöstö Koulutus
27.01.2023

Hätäkeskuspäivystäjä Pauli Manninen

Keski-Suomesta kotoisin oleva Pauli kiinnostui hätäkeskuspäivystäjän urasta ensimmäisen kerran jo yläaste- tai lukioikäisenä, kun hän seurasi mielenkiinnolla 112-tv-sarjaa.

Koulutus
10.01.2023

Erityisasiantuntija Juha Viitaluoma

Monet viihtyvät pitkään Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa. Yksi heistä on Juha Viitaluoma, joka jäi eläkkeelle työskenneltyään 18 vuoden ajan hätäkeskustoiminnan kehittämisen parissa.

Henkilöstö
18.08.2022

Hätäkeskuspäivystäjä Kasper Lusenius

"Tiedostin etukäteen, että kyseessä on todella haastava ammatti, joten ehkä halusin myös haastaa itseäni ja olla pieni mutta tärkeä osa auttamisen ketjussa."

Henkilöstö
30.06.2022

Hätäkeskuspäivystäjä Oili Salo

"Tekemättä jätetyt asiat yleensä harmittavat jälkikäteen enemmän kuin tehdyt. Niinpä hain koulutukseen Pelastusopistoon ja tulin valituksi."

Henkilöstö
31.12.2021

Hätäkeskuspäivystäjä Amanda Vesalainen

"Koulutus vaikutti monipuoliselta ja mielenkiintoiselta. Otin itse lisää selvää hätäkeskuspäivystäjän työstä, ja ensimmäistä kertaa jokin ala niin sanotusti kolahti itseeni."

Henkilöstö
09.06.2021

Hätäkeskuspäivystäjä Minna Tukiainen

”Mukavinta on ollut töiden tekeminen ja uuden työarjen opettelu vuorotöineen. Päivittäin tulee vastaan paljon erilaisia ihmisiä ja tilanteita, joten kahta samanlaista päivää ei ole ainakaan...

Henkilöstö
05.10.2020

Hätäkeskuspäivystäjä Patrick Tiainen

Patrick Tiaisen kipinä Hätäkeskustoimintaa kohtaan on herännyt palokuntaharrastuksen kautta. Hän on työskennellyt nyt reilun vuoden hätäkeskuspäivystäjänä ja kokee tekevänsä merkityksellistä työtä.

Henkilöstö
05.10.2020

Vuoromestari Pekka Heikkinen

Jo nuorena vuoromestari Pekka Heikkinen tiesi, että hän haluaa työskennellä turvallisuuteen liittyvässä työsä. Monipuolisen uran kautta hän työskentelee nyt vuoromestarin Hätäkeskuslaitoksella.

Henkilöstö
05.10.2020

Ylipäivystäjä Aapo Asumaniemi

Poliisin tutkinto antaa pätevyyden toimia hätäkeskuspäivystäjänä. Tätä reittiä myös hätäkeskuksen ylipäivystäjänä toimiva Aapo Asumaniemi työllistyi Hätäkeskuslaitokselle.

Henkilöstö
13.08.2020