Uratarinoita Hätäkeskuslaitokselta

Johtokeskuspäivystäjä Tapani

Poliisin tutkinnon suorittaneelle Tapanille hätäkeskuksen toiminta ei ollut entuudestaan tuttua, mutta työ vei mennessään ja nyt työvuosia on takana jo lähes 20. Viimeiset kuusi vuotta hän on...

Henkilöstö
27.11.2023

Hätäkeskuspäivystäjä Aino

Aino oli töissä hotellin vastaanotossa, kun hän sai soiton Pelastusopistolta. ”Meillä olisi sinulle tilaa hätäkeskuspäivystäjäkurssilla, haluaisitko ottaa paikan vastaan?”.

Koulutus
27.07.2023

Hätäkeskuspäivystäjä Veena

Veena kannustaa hätäkeskuspäivystäjän urasta haaveilevia hakemaan rohkeasti koulutukseen ja lähtemään avoimin mielin opiskelemaan uutta uraa yhteiskunnallisesti merkittävälle alalle.

Henkilöstö Koulutus
27.01.2023

Hätäkeskuspäivystäjä Pauli

Keski-Suomesta kotoisin oleva Pauli kiinnostui hätäkeskuspäivystäjän urasta ensimmäisen kerran jo yläaste- tai lukioikäisenä, kun hän seurasi mielenkiinnolla 112-tv-sarjaa.

Koulutus
10.01.2023

Erityisasiantuntija Juha

Monet viihtyvät pitkään Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa. Yksi heistä on Juha, joka jäi eläkkeelle työskenneltyään 18 vuoden ajan hätäkeskustoiminnan kehittämisen parissa.

Henkilöstö
18.08.2022

Hätäkeskuspäivystäjä Kasper

"Tiedostin etukäteen, että kyseessä on todella haastava ammatti, joten ehkä halusin myös haastaa itseäni ja olla pieni mutta tärkeä osa auttamisen ketjussa."

Henkilöstö
30.06.2022

Hätäkeskuspäivystäjä Oili

"Tekemättä jätetyt asiat yleensä harmittavat jälkikäteen enemmän kuin tehdyt. Niinpä hain koulutukseen Pelastusopistoon ja tulin valituksi."

Henkilöstö
31.12.2021

Hätäkeskuspäivystäjä Amanda

"Koulutus vaikutti monipuoliselta ja mielenkiintoiselta. Otin itse lisää selvää hätäkeskuspäivystäjän työstä, ja ensimmäistä kertaa jokin ala niin sanotusti kolahti itseeni."

Henkilöstö
09.06.2021

Hätäkeskuspäivystäjä Minna

”Mukavinta on ollut töiden tekeminen ja uuden työarjen opettelu vuorotöineen. Päivittäin tulee vastaan paljon erilaisia ihmisiä ja tilanteita, joten kahta samanlaista päivää ei ole ainakaan...

Henkilöstö
05.10.2020

Hätäkeskuspäivystäjä Patrick

Patrickin kipinä Hätäkeskustoimintaa kohtaan on herännyt palokuntaharrastuksen kautta. Hän on työskennellyt nyt reilun vuoden hätäkeskuspäivystäjänä ja kokee tekevänsä merkityksellistä työtä.

Henkilöstö
05.10.2020