Vi vill utveckla webbplatsen – din respons är viktig

Hittade du det du sökte? Fungerar navigeringen? Lyckades vi göra saker och ting tydliga och begripliga? Ge oss respons på den nya webbplatsen. Du hittar en responsknapp längst ned på varje innehållssida. Du kan också skicka respons med responsformuläret.
Respons

112 Suomi-appen för din säkerhet

Information om den närmaste hjärtstartaren och trafikmeddelandena finns nu i den omarbetade appen 112 Suomi. Appens urval av jourtelefonnummer har kompletterats med Jourhjälpen 116 117. Genom det förnyade användargränssnittet ger appen bättre handledning...
112 Suomi -appen
för nyhetsrummet

Material och instruktioner

I materialbanken hittar du material som du kan använda för utbildning i hur man använder nödnumret, platsinformationsformulär och annat material som handlar om Nödcentralsverkets verksamhet och den rätta användningen av nödnumret.

Jobba hos oss

Söker du information om lediga tjänster vid Nödcentralsverket? Vill du utbilda dig till nödcentraloperatör?

Kontaktinformation

Du hittar kontaktinformationen för Nödcentralsverkets förvaltning, kommunikation, registratorskontor, nödcentraler, fakturering och larmanläggningstjänst här. Nödmeddelanden kan endast göras genom att ringa till nödnumret 112 med ett nöd-sms – inte per...

När ska du ringa nödnumret 112?

Brådskande nödsituation? Ring 112. Svara på frågorna.

Nyhetsrummet

Nyhets från Nödcentralsverket.

Brandlarm- och brottsanmälningsanläggningar

Brandlarm- och brottsanmälningsanläggningar kan anslutas till Nödcentralsverket. Läs mer om tjänsten här och anslut larmanläggningen till en nödcentral.