Haluamme kehittää verkkosivua - palautteesi on tärkeä

Löysitkö etsimäsi? Toimiiko navigointi? Onnistuimmeko kertomaan asiat selkeästi ja ymmärrettävästi? Anna meille palautetta uusista verkkosivuista. Palautenappulat löydät sisältösivujen lopusta tai voit jättää palautteen palautteen palautelomakkeella.
Palaute Hätäkeskuslaitokselle

112 Suomi- sinun turvanasi

Lähin sydäniskuri ja liikennetiedotteet löytyvät nyt uudistuneen 112 Suomi -sovelluksen palveluista. Lisäksi sovelluksen päivystysnumerovalikoimaan on lisätty Päivystysapu 116 117. Käyttöliittymän uudistuksen myötä sovellus ohjaa käyttäjää aiempaa paremmin.
Tutustu sovellukseen
Uutishuoneeseen

Materiaalit ja ohjeet

Materiaalipankista löydät aineistoja hätänumeron käytön koulutukseen, paikkatietolomakkeita ja muuta materiaalia liittyen Hätäkeskuslaitoksen toimintaan ja hätänumeron oikeaan käyttöön.

Meille töihin

Etsitkö tietoa Hätäkeskuslaitoksen avoimista viroista? Haluaisitko kouluttautua hätäkeskuspäivystäjäksi?

Yhteystiedot

Hätäkeskuslaitoksen hallinnon, viestinnän, kirjaamon, hätäkeskusten, laskutuksen ja ilmoitinlaitepalvelun yhteystiedot löydät täältä. Hätäilmoituksen voi tehdä vain soittamalla 112 tai hätätekstiviestillä - ei sähköpostitse.

Näin soitat 112

Kiireellinen hätätilanne? Soita 112. Kuuntele ja vastaa kysymyksiin. Soita aina itse jos voit.

Koronavirus

Soita hätänumeroon vain hätätilanteissa: älä soita koronavirustartunnan epäilystä hätänumeroon 112. Mikäli oireesi viittaavat kiireelliseen hätätilanteeseen, jolloin tarvitset paikalle kiireellisesti ambulanssia, soita hätänumeroon 112.

Palo- ja rikosilmoitinlaitteet

Hätäkeskuslaitokseen voi liittää palo- ja rikosilmoitinlaitteita. Katso tästä lisätiedot palvelusta ja liitä ilmoitinlaite Hätäkeskukseen.